Handelsbetingelser

 

Hvem er vi

plaogkat.dk ejes af
PLAogKAT
mail: info@plaogkat.dk
CVR-nr.:31832632

Bestilling af varer

Hos plaogkat.dk har vi er åbent 24 timer i døgnet, derfor kan du altid handle frit som det passer dig. Dog kan der på visse tidspunkter være opdateringer af hjemmeside og software, som ikke gør det muligt athandle på siden.

Bestilling trin for trin:

Når du afgiver en ordre, sender vi en straks kvittering til dig via e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Den endelige ordrebekræftelse vil desuden indeholde leverings- og track og trace oplysninger.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til info@plaogkat.dk Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Priser og betaling

Alle priser på plaogkat.dk er i danske kroner og er inkl. 25% moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

På vores webshop kan du benytte følgende betalingskort:
Visa / Electron, MasterCard / Eurocard

Plaogkat.dk leverer alle order via forskellige fragtleverandører. Levering ej mulig til Grønland og Færøerne.

Din ordre vil blive pakket hurtigst muligt og forventet leveringstid er 3-5 hverdage. Oplever du længereleveringstid end 3-5 dage så kontakt os venligst på info@plaogkat.dk

Plaogkat.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtføreren, vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand og andre udefrakommende påvirkninger.

Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt derefter kundeservice på info, hvor vi er klar til at hjælpe dig videre.

Levering udenfor Danmark

Vi leverer også inden for EU, 

Fortrydelse og retur

Du har hos plaogkat.dk 30 dages returret på alle køb. Bemærk at du skal huske at gemme din kvittering for køb, som du får på e-mail efter bestilling.

Ved returnering send varen til:

Mediehuset Cigarfabrikken
Nedergade 33, 2. sal
5000 Odense C
Att: PLAogKAT

Når en vare skal returneres, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til plaogkat.dk. Du har selv ansvaret for at produkterne når frem i god stand. Ring eller skriv til plaogkat.dk., hvis du har spørgsmål til korrekt forsendelse.

VIGTIGT – vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse/returnering og du skal sende dem retur senest 30 dage efter fortrydelse.

BEMÆRK! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ring eller skriv til plaogkat.dk, hvis du har spørgsmål til korrekt forsendelse.

 

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.